Ten Smak

Ten smak nie jest kwestią przypadku – uzyskujemy go dzięki trosce o składniki, które trafiają do naszych produktów. Wartością, która niezmiennie od prawie 100 lat towarzyszy marce Pudliszki jest dbałość o każdy składnik. Ogromną troską otaczamy warzywa, które stanowią esencję wszystkich naszych produktów. Położenie naszego zakładu produkcyjnego, w malowniczych wielkopolskich Pudliszkach, znacząco nam to ułatwia.

Pudliszki współpracują wyłącznie ze sprawdzonymi plantatorami i nieustannie troszczą się o jakość składników, na każdym etapie ich uprawy i przetwórstwa. 80% pomidorów na naszych plantacjach jest zbieranych ręcznie, a o ich jakość troszczymy się już od nasionka, gdyż zakontraktowanym rolnikom dostarczamy certyfikowane przez nas nasiona pomidorów.

Co sprawia, że składniki są najwyższej jakości ?

  • każda partia warzyw trafiająca do zakładu w Pudliszkach jest poddawana skrupulatnej kontroli, a dopuszczane są tylko te o najwyższej jakości,
  • przetwarzanie odbywa się na bieżąco, warzywa nie są składowane, a do produkcji trafia tylko świeży i pełnowartościowy surowiec,
  • dysponując najlepszymi surowcami i najnowszą technologią nie musimy stosować konserwantów, sztucznych barwników ani aromatów,
  • stale prowadzone są badania w zakładowym laboratorium dzięki czemu mamy pewność, że nasze produkty spełniają wysokie wymagania, jakie im stawiamy.

    Dzięki temu, nasze produkty zachowuję najwyższą jakość i smak już od tylu lat!

    Obejrzyj nasz film z plantacji Pudliszek i zobacz jak uprawiamy pomidory do naszego ketchupu!