pl22.png   |  EN

Fasolka po bretońsku z kiełbasą 500g

Fasolka po bretońsku z kiełbasą 500g

Składniki: woda, fasola biała 35%, kiełbasa 12% [mięso wieprzowe, woda, skrobia ziemniaczana, sól, błonnik pszenny, przyprawy, izolat białka sojowego, glukoza], koncentrat pomidorowy 4%, boczek wędzony 4 %[ boczek wieprzowy, woda, sól, glukoza], skrobia modyfikowana, cukier, cebula, mąka pszenna, sól, jarzynka (sól, cukier, marchew, ekstrakt drożdżowy, cebula, zioła), czosnek świeży, aromaty, aromat dymu wędzarniczego ( zawiera mleko), musztarda [woda, gorczyca, ocet, cukier, sól, przyprawy],  przyprawy, koncentraty (czarnej porzeczki, czarnej marchwi).

Przygotowane bez:

  • Substancji konserwujących
  • MOM (mięsa oddzielonego mechanicznie)
  • Glutaminianu monosodowego

TABELA WARTOŚCI ODŻYWCZYCH NA 100 G

Wartość
energetyczna (kcal)
Wartość
energetyczna (kj)
Tłuszcze Węglowodany Białko
155 650 6.4 g 16.8 g 6.1 g