close icon
search icon
close icon
Przepisy
/
Produkty
/
Aktualności
/
O Nas
/
Dla gastronomii
/
Export
Cancel
Sugestie
Ostatnie Wyszukiwania
Wyczyść Wszystko
s
This site requires JavaScript. Please enable JavaScript in the browser settings and try again.
Przepisy
Świderki na szybko w sosie pieczarkowym - pyszne na ciepło jak i na zimno
Przepisy
Świderki na szybko w sosie pieczarkowym - pyszne na ciepło jak i na zimno
Świderki na szybko w sosie pieczarkowym - pyszne na ciepło jak i na zimno
Czas przygotowania:
15 minut
Ilość osób:
4 os.
dzielić:
Print:
Składniki
Makaron świderki 100 % pszenicy Durum Pudliszki
- 500 g
Sos do makaronu z pieczarkami Pudliszki
- 500 ml
Cebula
- 1 szt.
Śmietanka 36%
- 200 ml
Oliwa
Sól
Pieprz
instrukcje
Kroki przygotowawcze
1.Ugotuj makaron według instrukcji na opakowaniu.
2.Cebulę pokrój w kostkę, podsmaż na oliwie, do momentu aż zmięknie.
3.Dodaj sos oraz śmietankę, dopraw według własnych preferencji. Następnie zagotuj i dodaj ugotowany makaron.
4.Możesz podać z tartym serem żółtym lub z pokrojoną w kostkę mozzarellą.
Przepisy
Produkty
Aktualności
O Nas
Dla gastronomii
Export
Wycofanie zgody na otrzymywanie korespondencji drogą elektroniczną
Mapa strony
Polityka prywatności
Kontakt
Informacja o realizacji strategii podatkowej
Top
© Wszystkie prawa zastrzeżone - Kraft Heinz 2020